Storitev omogoča: ZPIZ logo
Tehnična izvedba: S&T logo

Posredovanje podatkov na obrazcih M-4

Vstopili ste v aplikacijo za posredovanje podatkov o plačah oziroma osnovah, nadomestilih in obdobju zavarovanja in plačanih prispevkih na elektronskih obrazcih M-4. Podatki se uporabljajo za priznanje in odmero pravic iz pokojninskega in invalidskega zavarovanja.


OBVESTILO ZAVEZANCEM ZA PRIJAVO PODATKOV O OSNOVAH O PREHODU NA NOVO STORITEV ZA ELEKTRONSKO ODDAJO OBRAZCEV M-4

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju zavod) vse zavezance za prijavo podatkov o osnovah na obrazcih M-4 obvešča, da bo s 1. 1. 2021 dosedanja storitev za posredovanje podatkov na elektronskih obrazcih obrazcih M-4 na naslovu https://m4.zpiz.si/m4/ prenehala delovati.

Storitev v celoti nadomešča nova storitev za elektronsko posredovanje podatkov na obrazcih M-4 v okviru zavodovih storitev za elektronsko poslovanje z organizacijami BiZPIZ na spletnem naslovu zavoda https://www.zpiz.si. Za uporabo storitev BiZPIZ in oddajo obrazcev M-4 je potrebna predhodna registracija na povezavi Moj BiZPIZ/Registracija. Navodila za registracijo v storitev BiZPIZ in oddajo obrazcev M-4 so na voljo na povezavi Sporočanje podatkov o osnovah.

V obdobju do 31. 12. 2020 je mogoča zgolj registracija v storitev BiZPIZ za namen oddaje obrazcev M-4, sama oddaja M-4 obrazcev pa bo omogočena od 1. 1. 2021 dalje

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje   

Slovenije